e shtunë, 16 mars 2013

Pershkrim mbi Big Brother Albania 6

Kete vit po transmetohet ne kanalin Top Channel po transmetohet reality show "Big Brother Albania 6". Big Brother 6 filloi me 23 Shkurt dhe zgjat 100 dite.  Prezantuesja vazhdon te jete e njejte si 5 edicionet e kaluara te Big Brother Albania, Arbana Osmani. Panelisti vazhdon te jete edhe kete vit Arian Konomi.
Ne kete edicion te "Big Brother Albania", ndryshe si edicionet e tjera, cdo banor duhet te kete nje sekret. Sekretet e banoreve kane nje cmim dhe sa here qe nje banor gjen nje sekret, automatikisht kalojne ne llogarine e tij 1.5 milion leke te vjetra.
Dy banoret e pare qe gjeten sekrete jane Anaidi dhe Iliri. Ky edicion i "Big Brother" kryesisht ka emigrant. Shumica e banoreve vijne nga Anglia, Italia, Franca. Ju mund ta shihni "Big Brother Albania 6 Live" ne internet falas dhe me kualitet te larte.